30 juli 2011

Grillat är godast!

Jag och lilla familjen avslutade denna fantastiskt fina sommardag med att grilla i Slottsskogen tillsammans med mina kollegor Ivy och Jonas, samt en hel drös med personer jag inte känner. Men vad gör väl det när man har trevligt? Vi har grillat korv, jagat barnen, busat, blåst såpbubblor, skrattat och haft trevligt. Maija var så svettig när vi kom hem efter att ha sprungit runt, lekt och härjat på gräset i Azaleadalen. Och när båda barnen väl kommit sig i säng vid 22-tiden så somnade de bums. Det tar på krafterna att roa sig! Själv är jag helt matt efter dubbelpasset med Ivy i förmiddags och grillkvällen i Slottis så nu ska även jag gå och knyta mig. Go'natt världen!

Grillgänget i Azaleadalen i Slottsskogen!

Grillad korv med bröd. Det är livet det!

En festis till en festlig liten skruttunge!

Clara blåser såpbubblor med Alva.

En citron och Jonas roade Clara en bra stund!

Lyckades fånga Maija på bild när hon sprang förbi!

Inga kommentarer: