26 augusti 2011

Facit

Härom dagen hade jag fem frågor i bloggen. Tre svarade. Tack till er tre som tog er tid! Svaren på frågorna kommer här:

Svar till Jag, bara jag:
Tips på hur man fixar så att bloggen blir mer personlig kan jag tyvärr inte bidra med. Jag kör med en standardlayout och det enda jag lagt in i bloggen själv är besöksräknaren. Men Blogger har en malldesigner som verkar grymt bra, så kolla in den. En vacker dag ska jag själv ge mig på att göra min design mer personlig.

Svar till Susanna:
Vi flyttar om tre veckor. Hämtar nycklarna den 15 september och flyttar in den 17 september. Börjar bli lite ambivalent över flytten. Ska bli hur kul som helst, men samtidigt kommer jag sakna Majorna och Mariaplan med omnejd. För att inte tala om våra fina grannar. Snyft!
Har inte bestämt vad vi ska samla på för porslin, men jag känner att jag snart måste bege mig iväg och spana in någon schysst affär. Har du några tips? Och så blir det nog jag som börjar samla. Sambon lär inte vara intresserad av det. ;) Är i behov av lite uppläggningsfat, skålar och sånt. Och så vill jag nog ha lite fina koppar och fat att servera kaffe i när vi har kalas och så.

Svar till Therese:
Älskade lillasyster du får komma när du vill! Men bäst blir det nog från och med månadsskiftet september/oktober. Då ska vi ha hunnit komma något så när i ordning.

Och så var det frågan om vad ni vill att jag ska blogga mer om. Ni svarade:

    • Dig själv. Lite mer åsiktsmaskin liksom. Och ditt hem. Speciellt nu när du ju skall flytta. Och dina tankar kring det, med dagis och barn å så.
      • Dig själv? Ja, givetvis utan att ge avkall på inläggen om kidsen. Hur du löser det är upp till dig :D Så jag ska göra mitt bästa för att återgå till att tycka och tänka om allt mellan himmel och jord och försöka komma ihåg att skriva inlägg om mig själv också. Inte bara mina fina ungar!

  • Inga kommentarer: