13 augusti 2011

√1444

Klockan är snart tre. I köket står allt fikat klart inför dagens kalas. 100% hembakt och inte en köpekaka så långt ögat når. Jag är jäkligt nöjd med det! All disk är fixad. Diskbänk, spis och matbord är avtorkat. I alla rum är det snyggt och undanplockat. Familjen sover djupt. Bara lilla jag som sitter här och ugglar, redo att krypa ner i sängen och slumra. Har en så skön känsla i kroppen. Imorgon finns inga måsten, jag kan bara njuta av min dag. Det enda som ska fixas är dukning, kaffekokning och garnering av marängtårtan. Lätt som en plätt! Enligt prognoserna ska lördag bli lika fin som fredag var. Det innebär att vi kan kalasa ute på gården. Underbart! Men nu kallar kudden på mig. Det är min dag idag och om 17 timmar och 17 minuter infaller min födelsetid. Vem kunde tro att jag hunnit med så många år. Inte jag i alla fall. Känns som 25 eller nått. Men enligt passet är jag kvadratroten ur 1444. 38 år. Grattis på mig min gamla räv!

Inga kommentarer: