28 augusti 2011

Kräftskiva 2011
Jag och sambon var på kräftskiva i mina kollegors stuga igår tillsammans med nio andra glada människor. Stugan ligger på en liten ö i Bollebygds Kommun. Hur mysigt som helst och perfekt för gårdagens kräftskiva som började med välkomstdrink och fortsatte med tipspromenad, lekar, bastu och bad i sjön, kräftor, snapsvisor, snaps, tjo & tjim och ännu en vända med bastu och bad. Sällan har jag skrattat så mycket som denna dag. Ett härligt gäng och en fantasktisk rolig fest! Dagen efter var det flera som påpekade att de hade träningsvärk i magmusklerna av allt skrattande. Och under frukosten fortsatte vi på det inslagna spåret och skrattade vidare åt den ena tokiga historien efter den andra. En kräftskiva jag sent kommer glömma och som går till historien som den bästa kräftskivan genom tiderna! Stort tack till J & I för gästvänligheten och till övriga gäster för en storartad fest! Jag hoppas vi gör om det igen nästa år. :)

Inga kommentarer: