29 augusti 2011

Motivationsuppgång


Bara två och en halv vecka kvar till vi får hämta nyckeln till nya lägenheten. Det känns surrealistiskt. Därför var det tur att jag drabbades av en motivationsattack efter att jag lagt Clara för att vila middag. Upp på vinden bar det trots att jag ogillar att vistas själv där uppe i dunklet. Usch, jag gillar verkligen inte vår vind. Den är dåligt upplyst och har fullt av mörka vrår. Och än värre kändes det när jag konstaterade att tomkartongerna, som ligger längst in i vårt vindsförråd, var väl omgäldade av diverse bröte. Efter att ha flyttat om och haft mig nådde jag så äntligen fram och började trava de tillplattade kartongerna ovanpå allt bröte jag precis flyttat runt. Det slutade med att jag var helt inmurad längst in i förrådet med utgången helt spärrad. Kände en gnutta panik mola i bröstet på mig. Vad gör jag om något händer? Men jag sköt ifrån mig känslan av panik och fortsatte. När jag flyttat tillbaka allt bröte igen kunde jag huka mig ner och krypa ut under kartongerna. Sen var det bara att bära ner dem i hallen. Så nu står de där och väntar på att bli fyllda med böcker, DVD-filmer, porslin, kläder och annat smått och gott. Ska bara åka till frisören med Maija och sen invänta nästa våg av motivation...

2 kommentarer:

Jenny L sa...

Ett tips är att packa böcker i pappkassar - då slipper man riskera att packa för tungt i lådor. :-)

Jenny (Grynet) sa...

Smart! Tack för tipset raring! :)