2 september 2011

Nej vet(t) du vad!


Satt i bilen i parkeringsgaraget under Hemköp på Stigbergstorget när mannen i bilen till höger om mig öppnar sin förardörr och slår i passagerardörren på vår bil. Sen går han och hans fru därifrån utan att säga något. Jag blev väldigt förvånad. Säger man inte till? Ber man inte om ursäkt? Kollar man inte upp om det blev någon skada på den andra bilen? Och nu snackar vi en man på ca. 50-55 år i en välpolerad Volvo V70. Men nä, tydligen inte! Jag gick istället själv ut och kollade dörren men det blev bara en liten ytlig skada som vi förmodligen kan polera bort så jag jagade inte efter dem. Istället skrev jag en liten lapp med konstruktiv kritik och satte fast den under vindrutetorkaren på parets bil. Jag vet inte om de såg lappen för bilen var borta när jag handlat klart. Men jag hoppas de läst den och att det ger dem en tankeställare. Lite vanligt folkvett kan man väl ändå förvänta sig av sina medmänniskor?!

1 kommentar:

Anonym sa...

men idioter! bra gjort.