22 september 2011

Pigg som en mört?Jag kommer utnyttja jobbets kaffemaskin svårt idag. Orsak: Jag kunde f*n i mig inte somna i natt. Spenderade hela gårdagskvällen i Majorna med att röja, sortera, kasta och packa ihop det sista i gamla lägenheten. Kom hem vid 01-tiden. Men inte somnade jag trots hårt arbete hela kvällen. Nope! Någon gång efter 03-tiden gav jag upp. Istället tog jag en dusch, klädde på mig, fixade fejset och håret, käkade frukost, löste lite korsord, traskade till stationen och tog första pendeln till jobbet. 05:40 var jag på plats och så här två koppar kaffe senare känns det ganska okej. Men jag lär ju få några dippar under dagen. Tur det är ärtsoppa och pannkakor till lunch på Ericsson-restaurangen. Snabba kolhydrater är nog vad jag behöver idag. Och så kaffe såklart, även om jag inte tycker det är speciellt gott. Ikväll blir det tidigt i säng. Skulle inte förvåna mig det minsta om jag somnar före kidsen!

Inga kommentarer: