22 september 2011

Tredje gången gillt?


Oj då! Jag råkade slinta med kreditkortet och anmäla mig till Göteborgsvarvet 2012. Fick ett nyhetsmail om att det redan var 52.000 löpare anmälda. Taket är 59.000. Var lite oaktsam med datormusen och vips hade jag klickat mig in på Varvets hemsida. Och det enda ledde till det andra. Så kan det gå när man är trött och sömndepreverad. Då är det bara att sätta igång och träna då. Lyckas jag genomföra Varvet blir det tredje gången gillt. Första gången jag anmälde mig var till Göteborgsvarvet 2010. Tokigt nog blev jag gravid och var nybliven tvåbarnsmor när loppet gick av stapeln. Fick min anmälan framflyttad till våren 2011. Men vad hjälpte det. Under hösten 2010 drabbades jag av löparknä och min anmälan gick om intet. Nu är jag där igen. Anmäld till Göteborgsvarvet. Ska vi tro att det går vägen denna gången? Vi kan väl hoppas i alla fall!

Inga kommentarer: