27 oktober 2011

Djupdykning


Ja det ska gudarna veta att man är inte speciellt snygg med ett cyklop som täcker halva ansiktet och regulator i munnen men oj så sjukt kul det var! Är öm i bakhuvudet där flaskan slagit i titt som tätt eftersom BCD-västen var för stor, är lite skavd i tandköttet av regulatorn, kommer ha en djävulsk träningsvärk i benen och fick kramp i vaden när jag var på väg upp ur vattnet. Men oh my lord vem bryr sig!? Jag vet inte hur länge jag dök runt under ytan efter att vi gjort alla övningar. Jag glömde tid och rum och bara gled omkring. Gissningsvis i ca 40 minuter. En helt sjukt häftig känsla! Det kändes inte alls läskigt att andas med regulator, som jag trodde det skulle vara i början. Tvärt om, det kändes hur naturligt som helst. Dykcert tänker jag definitivt ta när ekonomi tillåter. Ingen tvekan! Tänk att få simma i öppet vatten bland fiskar och sånt. Fasen vad häftigt! Men nu ska jag och mitt fånflin krypa ner i sängen och sova så jag får smälta denna fantastiska upplevelse. Go'natt!

Inga kommentarer: