6 oktober 2011

Lusbus

Ja happ, då var oskulden spräckt. Konstaterade i morse att Maija har löss. Hon klagade redan i måndags om att det kliade i hårbotten, men jag var övertygad om att det var pga att hon på söndagkväll satt i badbaljan med schampo i håret i vet inte hur länge. Ja, det var inte jag som schamponerat henne. Det hade hon fixat så bra själv utan min vetskap. Nåväl, idag klagade hon på kliande hårbotten igen så jag började rota igenom håret på henne. Och se på fan, rätt vad det var hittade jag en liten sate som kröp runt i håret på henne. Det var bara att ringa dagis och medela. Maija blev så ledsen men efter att ha lovat henne glass och en liten överraskning så lugnade hon sig. Så pappa Poul är satt på avlusningstjänst medan jag är på väg till Ullared tillsammans med Virpi och Kim. Ja vi har ju passande nog gäster sen igår och resten av veckan. Det blir luskamning deluxe ikväll. Alla måste kollas! Ja så är livet på en pinne hemma hos oss. Lite löss för att liva upp vardagen!

Inga kommentarer: