31 oktober 2011

Mina vänner

Jag följer min väns exempel och "nostalgiserar" med lite ett Mina Vänner-inlägg.

Namn: Jenny
Smeknamn: Grynet
Ålder: 38 år
Bor: Kungsbacka
Sjärntecken: Lejon
Äter helst: Mammas fantastiska köttbullar
Favoritfärg: Lila
Bästis: Maria
Bästa ämne i skolan: Matematik tro det eller ej!
Bästa film: Amélie från Montmartre
Film jag aldrig vill se igen: Piranha (2010)
Fritidsintressen: Fotografering, löpning, golf
Vill jag bli: Gammal och klok
Drömresmål: Nya Zeeland/Australien
Detta visste ni inte om mig: Jag hade två akvariefiskar, Terje och Max-Mårten Göransson som jag förvarade i min pappas frys i väntan på att tjälen skulle gå ur marken så jag kunde begrava dem. Tyvärr glömde jag bort dem och pappa hittade dem när han frostade av frysen några år senare!
Är jag hemligt kär i: Clive Owen
Blir jag lycklig av: Vårsolens strålar och när mina barn möter mig i hallen när jag kommer hem från jobbet!

Inga kommentarer: