20 oktober 2011

Öka löparglädjen

Nyhetsmailet från Runners World damp ner i mailboxen idag. Första länken var till deras blogg där de skrev om sju punkter för att öka din löparglädje. Det där ska jag ta och gå igenom och se om jag kan motivera mig själv att komma igång igen. Jag har trots allt två lopp att träna till. Vårruset 5 km och Göteborgsvaret 21 km. Och jag behöver pepp. Inte för att det tar emot utan för att jag glömmer bort det eftersom jag fixar och trixar med allt annat på kvällarna när tid finns för att gå ut och löpa. Bäst av allt vore en löparkompis eller en egen "slavdrivare" som kom och ringde på dörren med ridspö i näven och såg till att jag tog mig ut och sprang. Kylan och regnet spelar mig ingen roll. Jag behöver bara ta mig utanför dörren! Och köpa nya löparskor för mina är lite för välanvända. Men just den här månaden säger ekonomin BOM-STOPP för löparskoinköp. Tyvärr!

Behöver du också öka löparglädjen? Läs Runners World's blogg!

Inga kommentarer: