4 oktober 2011

Pedagogiskt


Det här är trevlig läsning. De bokstavligt "bakar" in pedagogiken i bullbaket. Och så är det extra kul för barnen att äta sina egenhändigt gjorda bullar på självaste kanelbullens dag. En annan får avstå kanelbullen idag. Kör med en sockerfri oktober, precis som Mix Megapol gör. Men jag kör inte lika hårt som dem. För mig är det okej med exempelvis ketchup. Däremot är följande a big no-no för mig denna månad: Kakor, bullar, kex, bakelser, tårta, glass, godis, choklad, saft, läsk, sylt, honung, marmelad, äppelmos, O'boj osv. Och självklart rent socker. Känner mig lite extra seg i skallen idag och det tror jag kan bero på att avsaknad av socker. Det blir ju lite sockerdetox de här första dagarna innan kroppen ställt in sig på att vara utan det vita guldet. Ska också bli kul att se vad som händer viktmässigt. Tror jag kommer se skillnad trots att jag inte ändrar min kost i övrigt eller ökar på motionsmängden. Resultatet återkommer jag med när månaden är över.

Inga kommentarer: