10 december 2011

Billig skit!


Det sägs att man får vad man betalar för. I detta fall är det ack så sant. När jag var på Gekå's i september valde jag mellan att köpa en julstjärna med fot eller bara själva stjärnan för att montera på en befintlig lampfot. Jag tog det sistnämnda eftersom jag tänkte att det var lite mindre resursslöseri då vi redan har fyra lampfötter hemma och hälften av dem står oanvända i juletider. Tyvärr lönade det sig inte! Nu ikväll när jag skulle montera stjärnan visade det sig att det var omöjligt. Hållaren som ska sitta på lampan passar INTE på en kronljuslampa trots att det är en sån som är avbildad i instruktionerna på baksidan av kartongen. Usch jag blev så vansinnigt irriterad! Men man får ju ofta det man betalar för så jag får skylla mig själv. Det tråkiga är dock att själva stjärnan är jättefin och i kraftig papp. Lösningen blir att antingen köpa en liten päronlampa som kanske kan passa med hållaren eller köpa en ny julstjärna MED fot!

Inga kommentarer: