4 december 2011

Fullbokad

Ett innerligt förlåt till mina bloggläsare för att det är lite stillestånd på bloggfronten. Slutet av november och hela december är helt nersmetad med saker att göra. Gäster och små äventyr om helgerna, sysslor och jobb på veckodagarna och däremellan umgås jag med barnen och vännerna. Och när jag väl får tillfälle att blogga så är det alltid något annat som kommer emellan. Men jag har inte lagt av, jag har bara prioriterat bort det lite. Men snart kommer julledigheten och då lär det bloggas friskt har jag en känsla av. Det brukar alltid bli så när jag är på resa, med eller utan familj. I jul blir det med familjen då vi styr kosan till Norrbotten. Så nu får det fasen se till att börja snöa ordentligt så vi får en vit jul! Men nu väntar diskmaskinen och den gigantiska högen med tvätt på mig! På återseende...

Inga kommentarer: