9 januari 2012

Trägen vinner!


I nästan två timmar har jag kämpat för att få igenom en bokning. Via datorn gick det inte att söka fram några flighter och lyckades jag göra det kom jag inte vidare till nästa steg. Provade göra bokningen via min sambos iPhone och då kom jag så långt som till att bekräfta min resa. Sen var det stopp! Det gick inte att komma vidare till betalningen och eftersom jag hade kommit så långt kunde jag inte backa och ladda om formuläret. Istället visades en ilsket röd ruta som påpekade att en betalning pågick och att det därför inte gick att gå vidare.

Lyckades då komma in via datorn och få upp flighterna, men då kan ni tro att det istället inte fanns några billiga biljetter kvar på utresan. F*cking j*vla skit! Fick ge upp och avbryta bokningen på sambons iPhone och försökte sedan söka via datorn igen. Tillslut hade min gamla bokning släppt och de billiga biljetterna dök upp. Jihooo! Men en olycka kommer sällan ensam. När jag kom till betalningen så gick det åt h*lvete igen. Provade backa bakåt två gånger och vips så laddades betalningsformuläret. Kvick som en vässla fyllde jag i uppgifter och gick vidare. Och se på f*n, det gick vägen!

Så nu är det bokat och klart. Jag och kusin Lena drar till Budapest i slutet på mars för att gå på opera och ha en riktigt härlig weekend tillsammans. Åh som jag längtar! Och så här i efterhand var det värt lite ångest eftersom jag lyckades boka de flighter vi ville ha till ett riktigt bra pris. Trägen vinner!

Inga kommentarer: