3 februari 2012

Om att hålla ett nyårslöfte - Del 2Såg framsidan på senaste numret att Runner's World härom dagen. Det verkar passa mig perfekt! En artikel handlar om nytt år och nya mål och om att slute ge upp. Check! En annan artikel handlar om hur man fixar sitt löparknä. Check! En tredje artikel handlar om att förbättra sina kroppsliga svagheter. Check! En fjärde artikel handlar om att nå sina träningsmål med rätt fokus. Check! Och en femte artikel handlar om varierad träning för nybörjare. Check! Man skulle kunna säga att detta är det perfekta numret för mig och mitt nyårslöfte så jag knatade in på Pressbyrån och köpte det i morse på väg till jobbet. Och snart är det dags att gå från ord till handling. Mina löparskor har nått Mölndal och levereras väl gissningsvis till mig idag eller på måndag.

Inga kommentarer: