8 februari 2012

Om att hålla ett nyårslöfte - Del 3

Dessvärre måste jag meddela att jag ännu inte kommit igång med någon typ av gång- eller löpträning inför Göteborgsvarvet. Dock har jag ett legitimt skäl. UPS! Mina skor skickades den 31 januari från Tyskland. Den 2 februari hade de nått UPS i Mölndal. Sen påstår de enligt sin trackinginfo att de försökt att leverera skorna samma dag samt även den 3 februari. I båda kommentarerna står det att de behöver få ett korrekt gatunummer. I en ytterligare kommentar, på kvällen den 3 februari, står det att ett korrekt gatunamn behövs för leverans samt att UPS skickat ut en avi till mig för att be mig kontakta dem.

Idag kom avin i brevlådan. Bara en så där FEM dagar senare. Högst irriterande! Och på fredag är senaste uthämtning annars skickas skorna tillbaka till Tyskland. Då är det ju dock tur i oturen att Poul fick sin tjänstebil idag, vilket innebär att jag förfogar över den "gamla" Volvon och därmed relativt enkelt kan ta mig till UPS och hämta mitt paket själv. Men nog är det jäkligt störigt att Posten, Bring Citymail, taxi osv hittar hit men inte UPS! Och tycker de att min gatuadress inte verkar stämma, well google it! Jag vet att just vår adress är relativt ny men själva gatan har många år på nacken och det finns inte speciellt många hus på gatan att det inte går lösa med en gnutta slutledningsförmåga och god syn. Amatörer!

Inga kommentarer: