23 mars 2012

What goes up must come down, fast tvärt om

Igår bloggade jag om min fantastiska fisk- och skaldjurssoppa. Ett antal timmar senare gjorde den mig sällskap igen när jag vid 04:30-tiden fick upp den igen. Det måste ha varit soppan som var orsaken för det kan inte ha varit gårdagens alkoholintag. Det bestod i ett glas rött till maten och ett glas mouserande vin två timmar senare. Magsjuka var det inte heller för det räckte med att få upp soppan för att illamåendet skulle försvinna. Däremot har magen har känts lite "öm" hela dagen och det gör den fortfarande. Därför blev det läsk och vatten idag när jag var ute och åt middag med mina svägerskor för att fira den enes födelsedag. Vi får väl se hur det går i natt. Om jag får bestämma vill inte jag ha kvällens middag i retur. If you know what I mean!

Inga kommentarer: