3 april 2012

Liten blir stor

Den 24 maj 2009 flyttade Maija från spjälsäng till vanlig säng. I fredags, den 30 mars 2012, var det Claras tur att slippa spjälorna. På väg hem svängde jag förbi IKEA och köpte ett stycke Sundvik barnsäng i gråbrunt, sponsrad av morfar, som hela familjen skruvade ihop lagom till läggdags. Gissa om den blev populär!

Maija och Clara provar nya sängen.

Och så här fyra dagar senare kan jag konstatera att hon trivs bra i sin nya säng. Från och med nu måste vi dock lämna hennes och vår sovrumsdörr på glänt så hon själv kan komma springandes om hon vaknar mitt i natten eller före oss på morgonen. Och det bästa av allt är att nu når jag att snosa och pussa på henne när jag bäddar om barnen innan jag själv går och lägger mig!

Liten smurf sussar sött i sin nya säng!

1 kommentar:

Anonym sa...

Så gulligt när de sover tvärs över hela sängen med ett gäng nappar....//Camilla