5 april 2012

Nivea vs. Rexona


Matchen började för dryga två veckor sen när jag fick hem mitt Buzzadorpaket. Utmanaren Nivea mot Rexona Neutral Skin Care. Nu kan jag annonsera att vinnaren är... Nivea Deo Pure & Sensitive! Grattis grattis!

Känns som om denna antiperspirant, utan vare sig alkohol, parfym, färgämnen eller konserveringsmedel (parabener), kan bli min nya vän för jag är riktigt nöjd med den! Doftar inte starkt så den "inkräktar" inte på doften av min parfym. Innehåller inte alkohol så det kliar inte under armarna. Kladdar inte och känns knappt att den är där.

Senast jag skulle köpa en deo blev det Rexonan på bilden. Jag ratade faktiskt Niveas deo. Fråga mig inte varför. Tur jag fick chansen att buzza den istället! Så Rexona jag är ledsen, men jag har hittat en ny kompis!

Inga kommentarer: