17 april 2012

Öh?


Har jag missat något? I morse när jag gick ut till bilen kändes det som om jag sovit mig förbi vår, sommar och höst för att vakna upp mitt i vintern igen. Temperaturen låg strax under nollan och det gick i väldigt långsam takt, som högst 60 km/tim, på E6:an, både norr- och söderut. Det kan jag verkligen förstå med tanke på att de flesta förmodligen bytt till sommardäck. Jag med, fast jag har ett vinterdäck kvar eftersom en bult gick sönder när sambon skulle byta däck. Så jag var till 25% skyddad mot det tillfälliga väderomslaget. Nåväl, ingen olycka för mig på min väg mot jobbet och vägen fram till Åbromotet var faktiskt olycksfri, tro det eller ej. Jag hoppas alla trafikanter tar sitt förnuft till fånga idag på morgonen och kör riktigt försiktigt. Hellre komma sent till dagis, skola och jobb än att inte alls komma fram!

Inga kommentarer: