20 april 2012

Om att hålla ett nyårslöfte - Del 7


Nu har det kommit, startbeviset för Göteborgsvarvet. En glad överraskning är att jag startar i grupp 17 av 24 med ett "försprång" på 44 minuter till sista grupp ger sig iväg. Det borde vara god marginal för att klara repet.

Men hur är min form då? Form? Vilken form? Det känns mest bara hopplöst och det irriterande som f*n. Får ingen ordning på rygg och knän utan känner av båda två på ett eller annat sätt. Och när jag försöker röra mig snällt för knäna så ogillar ryggen det och vice versa. Detta eviga moment 22.

Men tro inte att jag har gett upp hoppet. Åh nej! Jag kommer ta mig till start oavsett om jag kan springa en bit eller hela vägen. Jag vägrar ge mig helt enkelt. Och än finns det tid att komma i någon typ av form. Det är tre veckor kvar. Skam den som ger sig!

Inga kommentarer: