23 april 2012

Om att hålla ett nyårslöfte - Del 8

Ett trevande försök till uppladdning inför Göteborgsvarvet. 15 min försiktig löpning runt runt på en av de grusade gångvägarna i området. Totalt 3 varv. Hundägarna ute på kvällspromenad måste tro att jag villat bort mig eller fastnat i vinkelvolten! Det gick i alla fall över förväntan. Inga känningar alls i benet eller knät. Förvisso hade jag smort in lite Voltaren Gel på det ställe som för några veckor sedan var inflammerat. Jag får väl utvärdera igen imorgon.

Ryggen däremot var lite mer tveksam över min första riktiga löpträning. Det känns en aning ömt nu när jag sitter, dock skönare när jag står upp och går. Men det är bara att komma igång och köra min ryggövning regelbundet igen så löser det sig säkert. Känns som om ryggen är mitt minsta problem just nu. Det är höger ben och höger knä jag måste jobba med för att inte trilla dit igen. Jag har knappt tre veckor kvar att ladda och träna på, men jag skyndar långsamt.

Med lite tur kan jag kanske hinna öka upp träningspassen till 10 km som längst och då kan jag faktiskt fixa resten av loppet på ren vilja. Om jag så ska gå halva loppet! Kan jag fixa 10 km otränad med foglossningar och viss övervikt efter min andra graviditet så kan jag fixa 21 km halvtränad utan foglossningar och med ett par kilo mindre på kroppen än startvikten före samma graviditet.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen... Skam den som ger sig!

Inga kommentarer: