11 maj 2012

Om att hålla ett nyårslöfte - Del 10

Jaha, då var det bara dryga 17 timmar kvar till start i Göteborgsvarvet. Har ägnat de senaste tre dagarna åt uppladdning och vila. Jag har druckit ordentligt med vatten, dragit ner rejält på tedrickandet, ätit pasta pasta och mera pasta, stretchat och förberett mig.

Igår kväll smorde jag in mina problemområden på benen med tigerbalsam och hela dagen idag har benen känts riktigt bra. Har inte alls varit lika stel som jag annars blir av stillasittande kontorsarbete.

Efter jobbet idag var jag iväg till Idrotts Massage Terapeuten och fick mitt löparknä kinesiotejpat och sen har jag spenderat kvällen med att köpa på mig ett par behövliga plagg, fyllt mobilen med bra dunka-dunka, klippt tånaglarna, tvättat löparkläderna och packa en väska med ombyte.

Kvar återstår att stretcha, fixa sulan i mina skor och ladda mobilbatteriet. Sen är det bara att borsta tänderna och kasta sig i säng. Imorgon är det upp till bevis. Kommer jag klara av mitt nyårslöfte? Dvs att ta mig till start i Göteborgsvarvet. Man tycker ju att jag borde klara av mer än så, men den som lever får se!

Inga kommentarer: