12 maj 2012

Om att hålla ett nyårslöfte - Del 11


Tre timmar kvar till start. Skorna är preppade, ombytesväskan packad och jag är duschad, påklädd och på väg till Göteborg. Ska möta upp Kajsa som kommit från Stockholm idag för att också ta sig an Varvet för första gången. Jag känner mig så redo jag kunnat hoppas på, nu är det bara att hoppas att jag håller ihop så pass att jag tar mig i mål. Jag VILL ha en sån där medalj om det så ska ta över tre och en halv timme! Det är maxtiden jag har på mig för att hinna i mål innan målet stänger. Till dess repet dras vid Lindholmsmotet, efter 13,3 km, har jag två och en halv timme på mig. Det ska gå att fixa även om jag måste gå pga löparknät. Till sist ett stort lycka till alla ni som ska ge er ut i löparmyllret idag! Och good luck till mig själv också. Kan behövas för jag har en hel fjärilsfarm i magen!

Inga kommentarer: