6 maj 2012

Om att hålla ett nyårslöfte - Del 9


Fan! Bakslag deluxe precis nyss. Gav mig ut för att springa till Anneberg och tillbaka, en sträcka på totalt 6 km. Kände mig lite tung i kroppen de första två kilometerna men så var det som att benen piggnade till. Kom fram till Anneberg, vände tillbaka hem och då kom det krypande, smärtan som indikerar löparknä. Skit! Inte nu! Inte 6 dagar innan start! Försökte stanna och stretcha men det hjälpte inte. Smärtan tilltog ju fler steg jag sprang. Det var bara att slå av på tempot och gå de dryga 2 km hem. Positivt är dock att jag kunde gå i normal takt utan att det kändes speciellt mycket. Nu är det bara att slänga sig i duschen för att ägna resten av kvällen åt att smeta på Voltaren Gel och stretcha iliotibialbandet. Jag har fan i mig inte gett upp ännu!

Inga kommentarer: