13 juni 2012

Frisören Sören

Nöjd som få åt sin nya, egenhändigt friserade lugg!

Onsdag den 6 juni var det Clara som fick sig en trimning av nackhåret, som jag sen fick jämna till. Idag gick familjens egen "stylist" Frisören Sören (a.k.a. Maija) lös på sin egen lugg. Snipp snipp! Kommentaren till dagisfröknarna var att hon inte ville gå till frisören. Kunde inte annat än att skrattade gott när de berättade det för mig.

Hur ska detta sluta? Och vad kommer hända nästa onsdag? Är det jag som ligger risigt till då? Nåväl, Maija verkar nöjd med sin nya assymetriska lugg. Jag är mindre nöjd men vi får väl gå till frisören och göra det bästa av situationen. Det börjar ändå bli dags att klippa av alla hennes slitna toppar som trasslar ihop sig till tovor av deluxmodell. Det får nog bli en sån där jättekort och trendig lugg med tanke på hur mycket hon klippte av mitt i luggen. Tur att det växer ut igen!

Inga kommentarer: