3 juli 2012

På efterkälken

Oj oj, nu har jag varit slarvig med att uppdatera bloggen, men det har hänt en massa här ändå. Som kompensation låter jag en bildkavalkad berätta vad som hänt den senaste tiden. Håll tillgodo!


Midsommar spenderades på en liten ö i Bollebygd tillsammans med vänner tillika kollegor. Och tjejerna var självklart tvungna att plaska lite i sjön.


Blomplockning, lekar, kransbindning, tillverkning av midsommarstång, sill, nubbe, grillat, jordgubbar och lite regn. Allt som en vanlig midsommar ska innehålla.


På midsommardagen försökte sig Poul på att fiska. Det gick sådär. Han passade bättre som gondoljär!


Lycka är att få sova middag ute i en hängmatta och somna till ljudet av lövprassel och vattnets kluckande!


Långpromenad på midsommardagen bjöd på djur och vacker natur och såklart några droppar regn.


Lycka är att lillasyster blivit stor nog att leka häst! Yiiihaaa! Hoppla pållen!


Familjehäng på nyinvigda Kungsbacka torg innan vi avnjöt middag på en av stadens kinarestauranger.


Lycka är att äta glass! Efter middag blev det glassätning i Badhusparken.


Maija högg med stor aptit, som synes, in på sin smarriga chokladglass gjord på mörk choklad. Men det såg mest ut som om hon ätit b*js!


Den mysiga familjelördagskvällen avslutades med gungning på gården.


Söndag och besök hos svärisarna. Då blir det givetvis en massa hopp på studsmattan. Och nu när lillastrumpa vuxit till sig har systeryster slutat tjata om att jag ska hoppa med henne hela tiden. Win win!


Det fina vädret gjorde att jag och Poul passade på att storstäda bilen, så nu är den fräsch och fin igen.


Mitt i allt fick jag och Maija ge oss ut på räddningsuppdrag och undsätta en fjäril som flugit vilse och hamnat inomhus.


Eftersom barnen stannade kvar hos svärisarna, passade jag och Poul på att ta en 9-hålsrunda på Forsgården. Vi spelade om en "lyxig" supé på McD och efter 9 hål var det oavgjort. Tävlingen avgjordes på puttning som Poul vann. Grattis!


Sist men inte minst dagens bravader. Medan jag och Poul spanade in begagnade bilar på Bilia i Kungsbacka, passade tjejerna på att ha körlektion i lek- och fikahörnan. Det ska börjas i tid!

Inga kommentarer: